Livrare gratuită la comenzi de 150.00 lei !
Cart
Coș
Închide

Coșul este gol


Politica de Confidențialitate a Editurei Dorința

Editura Dorinta, deținător al site-ului www.dorinta.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate de clienți și numai pentru scopurile specificate: informarea asupra stării comenzii și expedierea produselor către client. Refuzul oferirii informațiilor necesare atrage imposibilitatea onorării comenzilor. Clientul are drept de acces, dreptul la intervenție asupra datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției în cazul încălcării drepturilor sale.

Pentru eliminarea datelor personale din baza noastra de date, clientul va trimite o scrisoare electronică pe adresa de email specificată pe site sau la numărul de telefon afișat pe site.

Clientul are dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal.

Clientul poate solicita oricare dintre drepturile de mai sus în baza unei cereri scrise, semnate și datate, înaintată către Editura Dorinta.

În cazul în care clientul își modifică datele personale prin formularele prezente pe site și există comenzi care sunt prelucrate deja pe numele respectivului client, comenzile își vor păstra datele de la momentul plasării lor, iar livrarea se va face conform datelor oferite în momentul efectuării comenzii respective. În cazul în care clientul dorește modificarea datelor din comanda/comenzi aflate în derulare, și care nu au plecat de la depozitul nostru (în cazul celor deja plecate nu se mai poate face o modificare), vânzătorul va respecta dreptul clientului, conform legislației și va face tot posibilul pentru livrarea produselor. Vizitatorii pot accesa site-ul fără să își lase datele personale. Pentru o bună funcționare, site-ul poate folosi cookies. Navigarea pe site implică acceptul dumneavoastră pentru folosirea de cookies.

Atunci când un utilizator își creează un cont pe Dorinta.ro acceptă primirea de newsletter și alerte din partea Dorinta.ro Datele colectate cu privire la newsletter și alerte sunt confidențiale. Dorinta.ro va putea selecta utilizatorii cărora le va trimite newsletter și alerte.

Dorinta.ro nu solicită utilizatorilor prin niciun mijloc de comunicare informații confidențiale cum ar fi: date despre conturi bancare, parole personale, etc. În cazul în care Utilizatorul divulgă astfel de informații unor terți, acesta poartă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale, iar site-ul Dorinta.ro sau Editura Dorinta nu pot fi răspunzatori pentru niciun fel de prejudiciu.

Odată ce comanda a fost lansată, clientul este de acord cu termenii enunțati pe pagina de comandă, cu prețurile produselor și costul transportului afișate în coșul de cumpărături și pe pagina de comandă rapidă.