Livrare gratuită la comenzi de 150.00 lei !
Cart
Coș
Închide

Coșul este gol

Despre Noi Image

Despre Librăria „Dorința”

Librăria „Dorința” – tărâmul fermecat al cunoștințelor, promotorul nr. 1 al educației copiilor dumneavoastră

Motto: „Citindu-le copiilor de mici, îi ajutăm să pășească într-o lume magică. Odată deschisă această ușă către lumi minunate, copilul va ști că a citi este o experiență încântătoare, nu una plictisitoare. Cititul, la rândul său, îi ajută pe copii să își exerseze empatia, bunătatea și curajul.”

Importanța librăriilor în lumea modernă:

Orice librărie este un loc misterios în care cuvintele, bine aranjate în cărți și culegeri, capătă o nouă valoare pentru fiecare dintre noi. Pentru adulți, acestea sunt o ușă către o escapadă în lumi virtuale, în care poți fugi de realitate și trăiești mai multe vieți ; pentru copii – un mijloc de a cunoaște lumea exterioară, dar și pentru a se cunoaște mai bine pe sine însăși. Iată de ce, într-o lume modernă, librăriile devin indispensabile în cultivarea unei culturi colective.

De ce să alegeți librăria „Dorința”?

Deși avem o diversitate imensă de librării, spre deosebire de celelalte, „Dorința” oferă copiilor dumneavoastră o multitudine de cărți pentru a explora fantasticul și lumile imaginare care captivează picii curioși și le dezvoltă imaginația. Pe lângă aceasta, noi suntem un sprijin și promotor al educației și dezvoltării multilaterale ale copiilor, căci conștientizăm că, copilăria este cea mai potrivită perioadă pentru a cultiva obiceiurile cele mai importante din viață, de exemplu – lectura.

Scopul nostru nu este să creștem volumul de cunoștințe, ci să creăm posibilitatea ca fiecare copil să inventeze și să descopere, să formăm personalități capabile de a rezolva sarcini în mod creativ și independent, care nu se tem lucruri noi și sunt pregătite să cucerească noi culmi.

Pentru a ne îndeplini scopul stabilit, vă propunem o gamă largă de produse care vor fi de ajutor atât tinerilor părinți în complicata misiune de a-și ajuta picii să facă cunoștință cu primele litere, să înceapă să mânuiască cu iscusință pixul pentru a scrie primele cuvinte sau să cucerească lumea artei prin colorarea cărților de colorat, cât și cadrelor didactice din instituțiile preșcolare și primare, căci avem un asortiment bogat de jocuri interactive și materiale didactice destinate pentru învățământ.

Prezentă pe piața din Republica Moldova încă de la începutul anilor 2000, rețeaua de librării „Dorința” și-a construit o imagine demnă de încredere atât din partea părinților, cât și din partea copiilor din România, căci zilnic livrăm o doză de cunoștință, bucurie și satisfacție în toate colțurile țării.

Unde ne puteți găsi?

Dacă sunteți convinși că, educația copiilor este pilonul de bază în creșterea unei generații de tineri activi, cu un viitor promițător sau sunteți pur și simplu în căutarea unui cadou potrivit și util pentru copii, produsele librării noastre vor fi alegerea perfectă. Vă așteptăm cu drag la adresa: strada Aurel Vlaicu nr. 67, Brașov. În cazul în care nu v puteți deplasa spre magazin sau sunteți din altă localitate, avem o noutate bună! Curierul vă va aduce cumpărăturile direct la ușa dumneavoastră sau direct la copilașii cărora vreți să le faceți o surpriză!

P.S Nu trebuie să uităm că, timpul petrecut alături de copii este de neprețuit, iar cărțile aduc bucurie. Cu cât mai mult le citim copiilor, cu atât bucuria acelor momente împărtășite și plăcerea de a lectura zilnic devine mai mare.